Sonax- Auton Bayi Toplantısı Antalya’da Gerçekleştirildi


17. Sonax- Auton Bayi Toplantısı Antalya'da Gerçekleştirildi

Sonax Türkiye Genel Distribitörü Auton Otomotiv A.Ş.  17. Geleneksel Bayi Toplantısını 10 – 11 Mart 2017 tarihinde Antalya Voyage Belek Hotel’de gerçekleştirdi. 2016 yılının değerlendirildiği ve 2017 yılı planlarının paylaşıldığı toplantıya katılım ve ilgi çok yoğundu.
Auton kurulduğu ilk yıldan itibaren geleneksel olarak gerçekleştirdiği bayi toplantılarına bu yıl da bir yenisini eklemenin mutluluğunu yaşadı. Araç bakım sektöründe Türkiye lideri olan Sonax Türkiye Genel Distribitörü Auton 10 – 11 Mart tarihlerinde gerçekleştirdiği toplantıda bayileriyle birlikte 2016 yılını değerlendirme, 2017 yılı planlarını paylaşma imkânı buldu.
10 Mart’ta Sonax Uygulama Merkezleri işletme sahipleri ve yöneticileri, Auton ekibi ve Sonax Almanya yöneticileriyle birlikte değerlendirme toplantısı için bir araya geldi. Sonax Türkiye Genel Distribitörü Auton A.Ş. Genel Müdürü Mahmut Yoloğlu tüm katılımcılara hitaben bir açılış konuşması gerçekleştirdi.
Sonax Almanya export direktörü Mr. Bernard Von Eyb Sonax’ın Almanya pazarlama ve sponsorluk faaliyetleri hakkında bilgi verdikleri bir sunum paylaştıktan sonra Sonax Türkiye Auton’u başarılı faaliyetlerinden dolayı tebrik ettiler. Hemen ardından Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Bülent Başaran 2016 yılında açılan Sonax Uygulama Merkezlerini tanıttı, işletme sahipleri hem kendilerini tanıtma hem de işletmeleri ve hedefleri hakkında bilgi sunma imkânı bulmuş oldu.
11 Mart’ta toplantı Bülent Başaran’ın 2016 Sonax Uygulama Merkezleri faaliyetlerini anlatan sunumu ile devam etti. Ardından Auton’un 2016 yılında gerçekleştirdiği Sonax pazarlama, tanıtım ve satış faaliyetleri, Sonax’ın satış müdürü Keriman Çoşkun ve Bayi Satış Temsilcisi Evrim Altunkaya’nın birlikte sundukları sunumla detaylı olarak paylaşıldı. Bayilerle birlikte karşılıklı görüş ve değerlendirmelerin yapıldığı toplantı, 2017 yılı için umutlu beklenti ve iyi temenniler ifade edildikten sonra hep birlikte Sonax aile fotoğrafı çektirilmesi ardından akşam düzenlenen gala yemeği ile sona erdi.
Gala yemeğinde her yıl olduğu gibi dereceye giren bayiler Sonax –  Auton’un en iyileri ödüllerini almanın heyecan ve mutluluğunu yaşadılar. “En İyi Bayi ve “En İyi Satış” olmak üzere iki kategoride Türkiye genelindeki 90 bayi arasında ilk 10’a giren bayilere ve ilk 4’e giren bayi yöneticilerine ödülleri takdim edildi. Ayrıca 4 bayimiz de özel ödüle layık görüldü. Büyük bir coşku ile gerçekleşen ödül töreninde “2016 En İyi Bayi” birincilik ödülünü ve “2016 En İyi Satış” birincilik ödülünü Sonax Sakarya Serdivan bayimiz aldı. “2016 En İyi Yönetici” ödülüne de Sonax Sakarya Serdivan işletme müdürü Sayın Nesrin Özçelebi layık görüldü.
Ödül töreninde ödüle layık görülen tüm bayileri tebrik eden Sonax Türkiye Genel Müdürü Sayın Mahmut Yoloğlu, araç bakım sektöründe lider olmanın verdiği bilinç ve sorumlulukla Sonax Ailesi olarak daima hep birlikte emin adımlarla büyümeye, gelişmeye devam edeceklerini belirterek tüm katılımcılara teşekkür etti.