Şiddetli soğuk havalarda (kar, tipi, fırtına), Sonax Cam Buz Çözücü ile net görüş, güvenli sürüş.


Şiddetli soğuk havalarda (kar, tipi, fırtına), Sonax Cam Buz Çözücü ile net görüş, güvenli sürüş.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan hava raporlarında özellikle Marmara Bölgesi, Çanakkale, Bursa, İstanbul, Bolu v.b. illerinde 13 Şubat Cumartesi’nden önümüzdeki hafta sonuna kadar şiddetli soğuk ve yoğun kar yağışı, bekleniyor. Şiddetli soğuk ve kar, araçların yol sürüş güvenliğini olumsuz etkilemektedir.

Bu nedenle, bu süreler içinde araçlarını kullanacak olan sürücülerin, kış lastiği, zincir, çekme halatı bulundurmalarının yanı sıra araçlarında Antifrizli cam suyu bulundurmaları da çok önemlidir.

Uzun yola çıkacak araçların veya gece parkta bırakılan araçların kar, fırtına, tipi gibi şiddetli soğuk havalarda sürüş esnasında dahi buzlanması veya park halinde buzlanması çok önemli bir problem oluşturmaktadır.

Sonax olarak müşterilerimize, karşılaşacakları bu tarz problemlerde, en şiddetli soğuk ve kar fırtınalarında bile net sürüş sağlayacak Cam Buz Çözücü’yü mutlaka yanlarında bulundurmalarını öneriyoruz. Camlar don yapmaz, buz tutmaz. -Buz tutmuş camların üstüne püskürtüldüğünde saniyeler içinde tüm buzları çözer.

Özellikle akşam sıcak bırakılan camlar gece -30 derecedeki soğuklarda buz tutar. Cam silecekleri donar. Sonax Buz Çözücü ile buz tutan, donan camlar saniyesinde çözülür ve hızlı sonuç alınır.

Çok soğuk havalarda akşam Sonax Buz Çözücü uygulanarak bırakılan camlar sabah veya gece soğunda buz tutmaz, don yapması engellenir.

Şiddetli soğuk havalarda (tipi, fırtına), Sonax Cam Buz Çözücü camların buzlanmasını, karlanmasını kesinlikle engeller. Net ve güvenli sürüş sağlar.

Uzun yolda ağır kış şartlarında (tipi, şiddetli soğuk v.b.) net görüş ve güvenli sürüş sağlar.

HEMEN SATIN AL